Hamburg

HAMBURG (EN OMGEVING)
6-DAAGSE BUSREIS, VAN 24 T/M 29 MAART 2024
EEN REIS MET 2 PRACHTIGE KLASSIEKE MUZIEKVOORSTELLINGEN IN DE ELBPHILHARMONIE.

Samen met Educa Travel organiseert Treske Muziek ook in 2024 weer een bijzondere klassieke muziekreis. Dit keer gaan we naar Hamburg, waar we twee prachtige voorstellingen bijwonen in de wereldberoemde Elbphilharmonie. De stad zelf is de afgelopen 20 jaar flink gerenoveerd en biedt momenteel een keur aan prachtige bouwwerken, parken, musea en zelfs een fraai binnenmeer midden in het centrum. Tijdens deze reis brengen we tevens bezoeken aan enkele andere mooie steden in de omgeving. We verblijven in het prima 4* hotel Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte. Gaat u met ons mee?

Het programma ziet er als volgt uit:

Dag 1: Vanuit enkele opstapplaatsen in Limburg en Brabant, rijden we naar Hamburg, met onderweg een uitgebreide stop in de fraaie stad Münster, waar u zelf kunt rondwandelen en lunchen. Na aankomst in ons hotel in Hamburg volgt de check-in, waarna de avond aan u is.

Elbphilharmonie - Hamburg - Educa Travel

Dag 2: Na het ontbijt maken we, o.l.v. een Nederlandse sprekende gids een stadsrondrit, waarbij u alle hoogtepunten van Hamburg gaat zien. ’s-Middags heeft u vrije tijd, waarna u ’s-Avonds naar de Elbphilharmonie gebracht wordt om de prachtige opera Carmen te gaan bijwonen, een voorstelling door B’Rock Orchestra, Choeur de Chambre de Namur, o.l.v. René Jacobs. Het betreft een concertante uitvoering, d.w.z. géén decors en géén kostuums, maar natuurlijk wel de muziek met orkest, koor en solisten.

Dag 3: In de ochtend krijgt u een rondleiding in de Elbphilharmonie, waarbij u alle ins en outs te zien en horen krijgt van dit, in de wereld, unieke gebouw, met haar bijzondere architectuur en interieur. Hierna heeft u vrije tijd, met legio mogelijkheden ter invulling.

Dag 4: Vandaag maken we een dagexcursie naar het zogenaamde Altes Land, met haar prachtige natuurrijke omgeving. We bezoeken tevens de authentieke stad Stade, voordat we in de namiddag terugrijden naar Hamburg.

Elbphilharmonie

Dag 5: U heeft vandaag een vrije dag in Hamburg. U kunt een van de vele musea bezoeken, een wandeling maken in een van de fraaie parken die de stad rijk is, of een boottocht maken op het water in of om Hamburg. ’s-Avonds wordt u weer naar de Elbphilharmonie gebracht waar u een bijzondere uitvoering van de Mathäus Passion (inbegrepen in de prijs) gaat bijwonen. Het betreft een uitvoering door Koor en Orkest van Collegium Vocale Gent, o.l.v. Philippe Herreweghe.

Dag 6: We rijden terug naar Nederland en maken onderweg nog een uitgebreide stop in de mooie stad Osnabrück, waar u tevens kunt lunchen. In de vroege avond zullen we weer in Brabant/ Limburg aankomen, waar een einde komt aan deze bijzondere reis.

Reisdatum

24 t/m 29 maart 2024

Volgeboekt

Reissom

€ 995,- per persoon.
De toeslag single bedraagt € 175,-

Inbegrepen

  • Alle vervoer per luxe touringcar gedurende de hele reis. 5
  • overnachtingen in 4* hotel Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte, op basis van logies en ontbijt. H
  • et beschreven excursieprogramma, incl. gids op dag 1, rondleiding Elbphilharmonie op dag 3 en concertticket (2e rang) voor de Mathäus Passion op dag 5.
  • Reisbegeleiding door klassiek muziekspecialiste Treske Bruning.

Nog niet inbegrepen

  • Overige maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard.
  • Eventuele fooien en verzekeringen.
  • Eventuele toeristenbelasting, ter plaatse in het hotel te voldoen.
  • Kosten van de muziekvoorstelling Carmen (1e rang € 125,-, 2e rang € 110,- of 3e rang € 76,-)
  • Reserveringskosten à € 25,- per boeking.